středa 27. dubna 2016

Markýza či pergola jako skvělý doplněk na vaši terasu

Uvažujete nad zastřešením své terasy? Jestliže jste tuto otázku neřešili již při jejím zařizování, ať už z finančních nebo jiných důvodů, nyní máte dokonalou příležitost. U nás si můžete nechat zhotovit moderní markýzu, individuálně dle vašich konkrétních představ a preferencí. Markýza je báječným doplňkem, který brání slunečním paprskům, povětrnostním vlivům nebo dešti, aby vám narušil příjemné posezení s rodinou či s přáteli.

Pořiďte si markýzu v některém z moderních typů

U nás si můžete pořídit markýzu ke svému rodinnému domku, k chatě či chalupě nebo třeba k obchodu či restauraci. Možností, jak markýzy dnes využívat, se nabízí opravdu nespočet. Máme pro vás připravené kloubové markýzy, kazetové markýzy nebo také boční markýzy. Stačí si vybrat provedení, které nejlépe odpovídá vašim přáním a možnostem. Můžete totiž být limitováni i dispozičním řešením terasy.

Tradiční jsou první dva typy zmíněných markýz - kloubové a kazetové - ty brání dešti a slunci. Boční markýzy se využívají především tehdy, když si chcete na své zahradě zajistit soukromí. Mají podobu látkové clony z akrylátu.


Výsuvná markýza
Hlavní přednosti našich markýz


Nechte si zhotovit markýzu u nás a oceníte její přednosti. Nabízíme jak tradiční, tak i designová provedení, která se stanou ozdobou vaší zahrady a přilákají pozornost okolí. Markýzy jsou samozřejmě dokonale funkční a po této stránce na 100 % splní vaše očekávání. Nabízíme na ně až čtyřletou záruku. Disponujeme krátkými dodacími termíny a pro jejich konstrukci využíváme pouze špičkové německé a italské komponenty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.